Održavamo kreativne radionice i grupne aktivnosti s našim korisnicima

   

JU „Penzionerski dom sa stacionarom“ Zeničko-dobojskog kantona unutar svojih redovitih aktivnosti osigurala je prostor za održavanje kreativnih radionica i grupnih aktivnosti na kojima se primjenjuju razne tehnike i mediji vezani uz likovne aktivnosti, biblioterapiju, društvene igre i ostalo. Naši korisnici uz pomoć i instrukcije socijalnih radnica  sudjeluju u izradi raznih ručno izrađenih predmeta kao što su razna pletiva, čestitke za određene prigode, blagdane i praznike, razne dekoracije,nakit i slično. Korisnicima su također na raspolaganju biblioteka sa preko 700 knjiga, čajne kuhinje za kulinarske radionice, te dnevni boravci sa TV-om, računalom i dnevnim tiskom. Osnovni i glavni ciljevi ovih aktivnosti su međusobno druženje i kvalitetno iskorištavanje slobodnog vremena u kreativnom pravcu, a sve uz stručnu pomoć naših socijalnih radnica.

Ove i slične radionice su dio projekta "Dnevni centar za zdravo starenje" koji je u fazi uspostavljanja, a koji provodi naša Ustanova.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…