Odricanje od odgovornosti

JU „Penzionerski dom sa stacionarom“ Zeničko-dobojskog kantona nudi ovu stranicu kao uslugu i samo u informativne svrhe. Iako pokušavamo održavati informacije, softver i sve ostale usluge na ovim stranicama što je moguće točnijim i ažurnijim, stranice mogu sadržavati greške ili propuste za koje se odričemo bilo kakve odgovornosti. Materijal i sadržaji objavljeni na ovim stranicama pružaju se bez garancije bilo koje vrste.

JU „Penzionerski dom sa stacionarom“ Zeničko-dobojskog kantona ne preuzima odgovornost za poteškoće/štetu uzrokovane korištenjem  sa njom povezanih internetskih stranica, niti odgovara za sadržaj vanjskih poveznica i sadržaja koje se nalaze na povezanim stranicama.

JU „Penzionerski dom sa stacionarom“ Zeničko-dobojskog kantona zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja, te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Informacije na ovoj web stranici mogu sadržati tehničke netočnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmijenjene bez prethodnog obavještavanja.

JU „Penzionerski dom sa stacionarom“ Zeničko-dobojskog kantona će informacije na ovim stranicama nastojati održavati pravovremenim i točnim.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…