×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 315
JUser: :_load: Unable to load user with ID: 439

Smještaj starih osoba

  • By
  • Static
  • 16 Feb 2017
  • Rate this item
    (3 votes)

JU „Penzionerski dom sa stacionarom“ Zeničko-dobojskog kantona nudi smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama opremljenim inventarom potrebnim za ugodan boravak starijih osoba. Svaka soba posjeduje vlastitu kupaonicu, balkon i TV.

Za obiteljsku atmosferu i ugođaj, mjesta ima u zajedničkim prostorijama na katovima, gdje se se korisnici druže, čitaju dnevni tisak, gledaju televiziju i igraju društvene igre. Na dvije etaže Doma nalaze se i čajne kuhinje koje korisnicima služe za pripremu toplih napitaka i organiziranje kulinarskih radionica. Veoma važno je napomenuti da korisnici imaju na raspolaganju i dva lifta koji im uveliko olakšavaju kretanje ustanovom.

Oko objekta se nalazi dvorište te park sa asfaltiranim stazama, cvijećem i klupama, gdje korisnici provode ugodne trenutke odmora, šetnje i rekreacije.

Kantonalna bolnica Zenica je udaljena samo 2 minute vožnje, što je za Ustanovu ovog tipa velika prednost u slučaju specijalističkih pregleda i hitnih intervencija.

Save

About:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…